KRYEFAQJA » Tag Archives: forcimi i marrëdhënieve

Tag Archives: forcimi i marrëdhënieve

Meta nis vizitën në Londër

Meta nis vizitën në Londër

Kryetari i Kuvendit, zoti Ilir Meta, nisi të hënën një vizitë zyrtare  në Mbretërinë e Bashkuar. Në takim me zëvendës Kryetarin e Dhomës së Ulët z. Lindsay Hoyle,  Kryetari i Kuvendit  Ilir Meta nënvizoi  rëndësinë e forcimit të marrëdhënieve mes Shqipërisë dhe Britanisë së Madhe, veçanërisht pas referendumit britanik mbi …

Më shumë