KRYEFAQJA » Tag Archives: forcimin e bashkëpunimit rajonal dhe integrimit në tregjet ndërkombëtare

Tag Archives: forcimin e bashkëpunimit rajonal dhe integrimit në tregjet ndërkombëtare

Rama takim me ekspertë të energjisë: Shqipëria ka bërë progres në këtë fushë

Shqipëria do të ndërmarrë të gjitha hapat për forcimin e bashkëpunimit rajonal dhe integrimit në tregjet ndërkombëtare enrgjitike, duke rritur sigurinë e tranzitimit të saj dhe duke gjetur burime të reja për të garantuar zhvillim të qëndrueshëm. Kështu u shpreh kryeministri Edi Rama, në takimin e 4-ët të vendeve të …

Më shumë