KRYEFAQJA » Tag Archives: formalizimin e tregut të produkteve të bujqësisë

Tag Archives: formalizimin e tregut të produkteve të bujqësisë

Rama me fermerët në Korçë: rimbursimi i Tvsh-së, përmes bashkive

Shteti do të jetë në krah të fermerit duke synuar formalizimin e tregut të produkteve të bujqësisë. Kryeministri Rama ka premtuar veprim në shumë faktorë për të nxitur prodhimin bujqësor dhe siguruar atë për konsumatorët. Duke prezantuar në Maliq të Korçës projektin e financimit të thjeshtuar për fermerët përmes projekteve …

Më shumë