KRYEFAQJA » Tag Archives: formularet e vetdeklarimit

Tag Archives: formularet e vetdeklarimit

Formularët e vetdeklarimit. KQZ nis procedurat e verifikimit

formularet e vetdeklarimit, kqz, verifikim, pasuri

53 këshilltarë bashkiakë nuk kanë plotesuar dhe dorezuar brenda afateve ligjore formularet e vetdeklarimit . Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur procedurat për verifikimin e të dhënave për të gjithë subjektet vetëdeklaruese pranë zyrave të gjëndjes civile dhe gjyqësore sikundër e kërkon ligji. Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve bën me dije …

Më shumë