KRYEFAQJA » Tag Archives: formulari

Tag Archives: formulari

Dekriminalizimi, sot afati i fundit i deklarimeve

Dekriminalizimi, sot afati i fundit i deklarimeve

Sot është afati i fundit që punonjësit e administratës publike duhet të dorëzojnë formularët e vetëdeklarimit, në funksion të ligjit të dekriminalizimit.  Sipas burimeve nga Ministria e Inovacionit dhe Administratës Publike, deri më sot, pothuajse të gjithë punonjësit e administratës, rreth 20 mijë e 500 persona, rezultojne ta kenë përmbushur …

Më shumë