KRYEFAQJA » Tag Archives: Forumi ekonomik Shqipëri – Kroaci

Tag Archives: Forumi ekonomik Shqipëri – Kroaci

Forumi ekonomik Shqipëri – Kroaci, u nënshkrua Marrëveshja e Bashkëpunimit mes dy dhomave të ekonomisë dhe tregtisë

Forumi ekonomik Shqipëri – Kroaci , mbajtur në ditën e dytë të vizitës së presidentit Nishani në Zagreb, u shënua nga konkretizimi i vullnetit të krerëve të dy shteteve për të cuar në nivelin e bashkepunimit politik edhe marrëdhëniet ekonomike mes dy vendeve. Në forumin ku morën pjesë një numër …

Më shumë