KRYEFAQJA » Tag Archives: Forumi gruas socialiste

Tag Archives: Forumi gruas socialiste

Forumi gruas socialiste propozon ndryshime ligjore për kuotat gjinore

Gratë kërkojnë që ligji të parashikoje kuota të barabarta me burrat që në zgjedhjet e ardhshme parlamentare. Në një tryezë të rrumbullakët, kryetarja e gruas socialiste Olta Xhaçka dhe nënkryetarja e kuvendit Valentina Leskaj,u shprehen se ky nuk ëshshtë një favor, por një detyrim, që të gjejnë përfaqësim dinjitoz edhe …

Më shumë