KRYEFAQJA » Tag Archives: foto nga genocidi serb

Tag Archives: foto nga genocidi serb

Hapet ekspozitë në hollin e Muzeut Historik Kombëtar me foto nga genocidi serb

Rrënqethëse, tronditëse, histori njerëzore dhe dëshmi të një dhune të pashoq janë mbi 200 fotografitë dhe faksimilie dokumentesh të ekspozuara në hollin e Muzeut Historik Kombëtar. Ish-luftëtares së Ushtrisë Clirimtare të Kosovës, ndryshe UÇK, Fetnete Ramosajt i janë dashur të paktën 15 vjet të hulumtoje, të zbuloje e së fundi …

Më shumë