KRYEFAQJA » Tag Archives: Franc Bekenbauer

Tag Archives: Franc Bekenbauer

Bekenbauer dhe 5 zyrtarë gjermanë, në Komitetin e Etikës

Procesi i hetimit të skandaleve që kanë përfshirë organizmin që qeveris futbollin botëror, FIFA, vazhdon të përfshijë në vorbullën e tij të tjerë personalitete të sportit më popullor në planet. Sipas raporteve të mediave ndërkombëtar, legjenda e futbollit Franc Bekenbauer, së bashku me Volf-gang Nirs-bahut dhe Teo Zvanzigerit, praktikisht 3 …

Më shumë