KRYEFAQJA » Tag Archives: Franca paralajmëron Britaninë se do të ketë pasoja nëse vendos të dale nga Bashkimi Europian

Tag Archives: Franca paralajmëron Britaninë se do të ketë pasoja nëse vendos të dale nga Bashkimi Europian

Franca paralajmëron Britaninë se do të ketë pasoja nëse vendos të dale nga Bashkimi Europian

"Evropa duhet të marrë masat e domosdoshme përballë nivelit të lartë të kërcënimit”

Presidenti Francez Fransua Hollond është shprehur këtë të enjte se shpresonte që qytetarët e Britanisë së madhe të votojnë për të qëndruar në Bashkimin Europian në referendumin e 23 qershorit. “Kjo është në interes të Britanisë së madhe dhe të Europës, por gjithmonë është sovrani që sundon”, theksoi Hollond. Presidenti …

Më shumë