KRYEFAQJA » Tag Archives: Francezët

Tag Archives: Francezët

Ambasadorin francez në Shqipëri Bernard Fitusi, “Francezët të surprizuar nga tifozeria shqiptare”

Për ambasadorin francez në Shqipëri Bernard Fitusi, perceptimi që tashmë francezët kanë mbi popullin shqiptar është edhe më miqësor sidomos kur flitet për futbollin dhe tifozerinë. Francezët kanë mbetur shumë të surprizuar nga tofozeria shqiptare, ka thënë Fitusi, por edhe prej djemve të kombëtares, të cilët kanë zhvilluar tri ndeshje …

Më shumë