KRYEFAQJA » Tag Archives: frekuencat dixhitale

Tag Archives: frekuencat dixhitale

Tiranë: Deri në fund të verës 2017, transmetimet nga analoge, tërësisht në numerike

Tiranë: Deri në fund të verës 2017, transmetimet nga analoge, tërësisht në numerike

Ligji i miratuar nga kuvendi me 30 mars të këtij viti “Për lirimin e Frekuencave të Dixhital-Dividentit”, parashikon mbulimin e pjesshëm të kostove shtesë të kalimit nga analog në numerik të transmetimeve televizive operatorëve ekzistues analogë lokalë/rajonalë, operatorëve me eksperiencë në transmetimet numerike si dhe operatorëve privatë historikë kombëtarë. Drejtori …

Më shumë