KRYEFAQJA » Tag Archives: Frydas

Tag Archives: Frydas

Shqipëria drejt krijimit bursës së energjisë

Shqipëria drejt krijimit bursës së energjisë

Ministria e Energjisë dhe Industrisë në bashkëpunim me Konfederatën Kombëtare të Industrive (AlbKonfindustria) dhe e mbështetur nga Korporata Financiare Ndërkombëtare (IFC), pjesë e Grupit të Bankës Botërore, organizuan në Pallatin e Kongreseve në Tiranë, Forumin Ndërkombëtar për “Bursën Shqiptare të Energjisë – APEX”. APEX, do të ndihmojë në përmirësimin e …

Më shumë