KRYEFAQJA » Tag Archives: ftohte

Tag Archives: ftohte

Proçesi mësimor në vend në kushtet e të ftohtit

shkollat ne vend, mbyllen, ftohte, ngrica, tubacione te ngrira, debore, veshtiresi, pa ngrohje

Pas mbylljes dyjavore të shkollave, në gjithë vendin ka filluar proçesi mësimor, dhe Ministrja e Arsimit, Lindita Nikolli, deklaroi nga Shkodra se ky proçes po vijon normalisht. “Edhe pse kemi të bëjmë me një situatë dëbore, mësimi vazhdon normalisht nëpër shkolla falë mësuesve të përkushtuar.”- u shpreh Ministrja. Por megjithëse …

Më shumë