KRYEFAQJA » Tag Archives: fund përdorimit

Tag Archives: fund përdorimit

BE heq tarifat roaming

Bashkimi Evropian do t’i japë fund përdorimit dhe afateve kohore për pagesat roaming që operatorët celularë zbatojnë ndaj abonentëve të tyre. Komisioni i BE-së ka njoftuar se do të vendose rregulla të reja në lidhje me tarifat lundruese të telefonave celularë, duke i hequr njëherësh në të gjithë 28 vendet …

Më shumë