KRYEFAQJA » Tag Archives: fuqëzimit ekonomik

Tag Archives: fuqëzimit ekonomik

Klosi, përmirësimi i statusit të grave arrihet nëpërmjet fuqëzimit ekonomik dhe përfshirjes së tyre në tregun e punës

Përmirësimi i statusit të grave arrihet nëpërmjet fuqëzimit ekonomik dhe përfshirjes së tyre në tregun e punës. Kështu është shprehur Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë Blendi Klosi në konferencën për punësimin e grave. Sfida jonë e përbashkët u shpreh Klosi është për të krijuar një qëndrueshmëri të arritjeve për …

Më shumë