KRYEFAQJA » Tag Archives: fuqi e dedikuar europiane

Tag Archives: fuqi e dedikuar europiane

Xhonson:Mbretëria e Bashkuar do të mbetet e përfshirë në diplomacinë dhe politikën Europiane

Britania do të qëndroje një fuqi e dedikuar europiane edhe pasi të largohet nga Bashkimi Europian. Në takimin e OSBE-së që po zhvillohet në Gjermani, sekretari i jashtëm britanik Boris Xhonson tha se Breksit nuk do ta hiqte Britaninë nga kontinenti, ndërsa theksoi se pjesëmarrja e tij në këtë takim …

Më shumë