KRYEFAQJA » Tag Archives: futsallës

Tag Archives: futsallës

“Tirana Olimpik Park”, drejt përfundimit

tirana-olimpik-park

Një nga projektet madhore në shërbim të sportit në vend,”Tirana Olimpik Park”, është drejt përfundimit. Pallati i sportit, ka përfunduar në tërësi, ndërsa janë për t’u vendosur koshat e basketbollit dhe shtyllat e rrjetës së volejbollit. Drejtori i Agjencisë së Shërbimit të Sportit, Bledar Doçi, për Televizionin Shqipar tregon se çdo gjë …

Më shumë