KRYEFAQJA » Tag Archives: galerinë FAB në Tiranë

Tag Archives: galerinë FAB në Tiranë

Rrëfime fotografike…

“Thonë që fotografia është një mënyrë për ti dhënë formë përceptimit njerëzor”. Por për të bërë një fotografi të mirë, duhet një artist, një aparat, një apo më shumë subjekte dhe shumë fantazi. Pikërisht mbi këtë aksiom në galerinë FAB në Tiranë është improvizuar një studio fotografike për fotografët profesioniste …

Më shumë