KRYEFAQJA » Tag Archives: Galerinë Kombëtare të Arteve

Tag Archives: Galerinë Kombëtare të Arteve

“Kryeveprat e artit italian te viteve 1900”në guidë shqip dhe italisht

“Kryeveprat e artit italian te viteve 1900”në guidë shqip dhe italisht

Kryeveprat e artit italian të viteve 1900, ekspozuar në Galerinë Kombëtare të Arteve, vizitohen çdo ditë nga nxënës, studentë, artistë, por edhe admirues të zakonshëm të artit figurativ. Sipas koordinatores së ekspozites, Megi Myrtollari, vizitat bëhen në mënyrë individuale si dhe të organizuar, veçanërisht për nxënësit e shkollave. Për këta …

Më shumë