KRYEFAQJA » Tag Archives: gati në Shtator

Tag Archives: gati në Shtator

Duka: Akademia e Arbitrimit, gati në Shtator

Duka, Akademia e Arbitrimit, gati në Shtator, arben duka, fshf

Federata Shqiptare e Futbollit ka përcaktuar tashmë një strategji të detajuar për rekrutimin, edukimin dhe kualifikimin e arbitrave të futbollit. Kështu është shprehur presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, gjatë takimit me arbitratra, kandidatë për t’u bërë arbitra, drejtues të FSHF, në universitetin Aleksandër Xhuvani në Elbasan. ” …

Më shumë