KRYEFAQJA » Tag Archives: gaz

Tag Archives: gaz

Shqipëria do të rinegociojë kontratat në fushën e nxjerrjes së mineraleve, të naftës dhe të gazit

Gjiknuri në Hong Kong: Investoni në Shqipërinë e pasur me energji dhe mineale!

Qeveria shqiptare parashikon të rinegociojë një pjesë të kontratave në fushën e nxjerrjes së mineraleve, të naftës dhe të gazit, përfshirë dhe kontratën më të madhe në industrinë nxjerrëse të naftës atë me kompaninë kanadeze Bankers Petroleum Ltd. Lajmi është dhënë nga Ministri i Energjisë dhe Industrisë, Damian Gjiknuri gjatë …

Më shumë