KRYEFAQJA » Tag Archives: gazi i lengshem

Tag Archives: gazi i lengshem

Rritja e çmimit të gazit të lëngshëm, Autoriteti i Konkurrencës nis hetimin

Rritja e çmimit të gazit të lëngshëm, Autoriteti i Konkurrencës nis hetimin

Autoriteti i Konkurrencës nisi hetimin e thelluar në të gjitha segmentet e tregut të ngarkim – shkarkimit, importit, depozitimit dhe shitjes me shumicë të produktit gaz i lëngshëm për konsum familjar dhe biznes. Vendimi i vjen pas përfundimit të hetimit paraprak që ky institucion ndërmori në fillim të vitit, kohë …

Më shumë

Buxhuku : “ Te krijohet një ent rregullator për energjinë”

Cmimi, gazi i lengshem, rritet cmimi, ent rregullator i energjise,

Rritja për të tretën herë brenda dy muajsh e çmimit të gazit të lëngshëm për automjetet sipas administratorit të përgjithshëm të konfindustrias, Gjergj Buxhuku, dikton si domosdoshmëri ngritjen e një enti të posaçëm për tregun e karburanteve. “Do të ishte e arsyeshme qe së pari, tregu i karburantëve të vihej nën …

Më shumë