KRYEFAQJA » Tag Archives: gazrat

Tag Archives: gazrat

1 Korrik, nis kontrolli i ndotjes nga automjetet sipas normave të BE

Me 1 korrik 2016 fillon zbatimi rigoroz pa tolerancë i normave të lejuara të elementeve ndotës nga gazrat e automjeteve. Sipas udhëzimit të vitit të kaluar të ministrisë së transporteve dhe infrastrukturës, një gjë e tillë bëhet për shkak të ndotjes së lartë nga makinat. “Fillimisht ka patur një tolerancë …

Më shumë