KRYEFAQJA » Tag Archives: gazsjelles

Tag Archives: gazsjelles

TAP hyn në fazë intensive

Shqipëria do të rrisi ndjeshëm të ardhurat nga TAP

Punimet për ndërtimin e gazsjellësit TAP kanë hyrë në fazën intensive të shtrimit të tubacioneve përgjatë gjurmës së projektit në territorin e Shqipërisë. Ndërkaq kanë përfunduar 92 përqind e punimeve për rrugët ndihmëse dhe urat; 56 ërqind e tubave janë dorëzuar ndërsa pjesa tjetër po mbërrin në Portin e Durrësit; …

Më shumë