KRYEFAQJA » Tag Archives: gellci

Tag Archives: gellci

Tiranë: Deri në fund të verës 2017, transmetimet nga analoge, tërësisht në numerike

Tiranë: Deri në fund të verës 2017, transmetimet nga analoge, tërësisht në numerike

Ligji i miratuar nga kuvendi me 30 mars të këtij viti “Për lirimin e Frekuencave të Dixhital-Dividentit”, parashikon mbulimin e pjesshëm të kostove shtesë të kalimit nga analog në numerik të transmetimeve televizive operatorëve ekzistues analogë lokalë/rajonalë, operatorëve me eksperiencë në transmetimet numerike si dhe operatorëve privatë historikë kombëtarë. Drejtori …

Më shumë

RTSH drejt ristrukturimit

"Përse nuk u transmetua ndeshja miqësore Shqipëri- Marok?", sqarim i RTSH

Këshilli Drejtues i RTSH, në mbledhjen datës 08.06.2016, në kuadrin e ristrukturimit të plotë të RTSH, me propozim të Drejtorit të Përgjithshëm z. Thoma Gëllçi vendosi: 1. Lirimin nga detyra të Drejtorit të Radio Tiranës, Drejtorit të Televizionit Shqiptar, Drejtorit të Aktualitetit, Drejtorit të Programit Satelitor, Drejtorit të Stacioneve Transmetuese …

Më shumë