KRYEFAQJA » Tag Archives: gërmime

Tag Archives: gërmime

Durrës, arkeologë shqiptarë e francezë zbulojnë vazhdimësi kronologjike për jetën e qytetit antik

Zbulime të rëndësishme arkeologjike kanë dalë në pah gjatë gërmimeve që po zhvillohen paralelisht në tre pika të qytetit të Durrësit. Projekti që ka nisur zbatimin në vitin 2012 nga Instituti Arkeologjik Shqiptar dhe Universiteti Lyon 2, këtë radhë është zhvendosur tek muri i kalasë, tek termat romake në themelet …

Më shumë