KRYEFAQJA » Tag Archives: Gëzuar Pashkët

Tag Archives: Gëzuar Pashkët

Festohen Pashkët

Festohen Pashkët

Në ditën më të rëndësishme të kalendarit të krishterë, Festës së Pashkëve, besimtarët nga e gjithë Shqipëria u janë drejtuar kishave dhe katedraleve. Në një atmosferë të gëzuar ata kryen ritualet e tyre, ndezën qirinj dhe uruan njëri – tjetrin për më shumë begati e shëndet në jetët e tyre. …

Më shumë