KRYEFAQJA » Tag Archives: gjatë periudhës 2017-2021

Tag Archives: gjatë periudhës 2017-2021

Firmoset programi i ri i bashkëpunimit me OKB-në

108 milionë dollarë është fondi që Kombet e Bashkuara do të lëvrojnë për Shqipërinë gjatë periudhës 2017-2021 duke synuar zhvillimin dhe avancimin e mëtejshëm të saj. Gjatë firmosjes së protokollit të bashkëpunimit për zhvillim të qëndrueshëm mes qeverisë shqiptare dhe Organizatës së Kombeve të Bashkuara, zëvëndëskryeministri Niko Peleshi, vlerësoi mbështetjen …

Më shumë