KRYEFAQJA » Tag Archives: gjedh

Tag Archives: gjedh

“Dermatoza nodulare e gjedhit”, Shqipëria bllokon importin e mishit nga disa vende të Ballkanit

Kosovë: Dermatoza nodulare mbyll tregjet e kafshëve

Ministria e Bujqësisë dhe Ushqimit, njoftoi bllokimin e importit të kafshëve të gjalla dhe të mishit nga disa vende të Ballkanit, pas lajmeve se në disa shtete të rajonit është shfaqur sëmundja “dermatoza nodulare e gjedhit”. Kjo sëmundje, e cila nuk paraqet rrezik për njerëzit, është tani e pranishme në …

Më shumë