KRYEFAQJA » Tag Archives: gjendja

Tag Archives: gjendja

Haiti pas Uraganit Methju

haiti, pas uraganit, gjendja, uragani methju

  Tre javë pasi uragani shkatërrues Methju goditi Haitin, ekspertët shprehin frikën se popullata vendase po përballet me fatkeqësi humanitare apo mungesë të ushqimit. Në një raport të përbashkët të Qeverisë së Haitit, Organit Kombëtar Koordinues për Siguri të Ushqimit dhe Organizatës së Ushqimit dhe Bujqësisë të OKB-së, thuhet se …

Më shumë