KRYEFAQJA » Tag Archives: gjeneralit Ratko Mladiç

Tag Archives: gjeneralit Ratko Mladiç

Shtyhet vendimi për gjykimin e gjeneralit serbo-boshnjak Ratko Mlladiç

Gjyqi për krime lufte dhe gjenocid ndaj ish-shefit ushtarak serbo-boshnjak, gjeneralit Ratko Mladiç, u mbyll mbrëmë, ndërkohë që 3 gjykatës të Kombeve të Bashkuara kanë shtyrë qëllimisht periudhën e diskutimeve për vendimmarrjen, një proces që pritet të marrë afro një vit kohë. Prokurorët dhe pala mbrojtëse e Mladiçit dhanë edhe …

Më shumë