KRYEFAQJA » Tag Archives: Gjermania dhe Britania e Madhe

Tag Archives: Gjermania dhe Britania e Madhe

Amnesty International:Kina,Gjermania dhe Britania e madhe vendet më mikpritëse për refugjatët

Kina, Gjermania dhe Britania e Madhe janë tre vendet, popujt e të cilave janë më mikëpritësit ndaj refugjatëve. Indeksi i refugjatëve, një kërkim i realizuar nga Amnesti International, gjithashtu rendit Rusinë, Indonezinë dhe Tajlandet ndër popujt më pak mikëpritës. Për këtë kërkim janë intervistuar 27 mijë persona në 27 vende …

Më shumë