KRYEFAQJA » Tag Archives: gjirokaster risialbania turizem ambasadori zviceran aida

Tag Archives: gjirokaster risialbania turizem ambasadori zviceran aida

Gjirokastër, 6 projekte për turizmin nderohen me çmime nga ‘Risi Albania’

Gjirokastër, 6 projekte për turizmin nderohen me çmime nga 'Risi Albania'

6 propozimet më të mira të paraqitura nga operatorët turistikë, në Gjirokastër që synojnë promovimin e produkteve dhe shërbimeve të reja në sektorin e turizmit, do kenë këtë vit mbështetjen e programit “ Risi Albania”, një instrument inovativ për zhvillimin e turizmit dhe ekonomisë në Shqipëri. Christoph Graf, ambasador i Zvicrës …

Më shumë