KRYEFAQJA » Tag Archives: Gjirokatër

Tag Archives: Gjirokatër

Turizmi në Gjirokastër

Zona historike e Gjirokastrës po tërheq gjithnjë e më shumë vizitorë vendas dhe të huaj. Hartës turistike të kësaj pjese të qytetit krahas komplekseve arkitektonikë të njohur si Pazari i gurtë, banesa e Angonatëve, etj i janë shtuar edhe disa pika të tjera të rijetëzuara, që falë dhe kontekstit urban …

Më shumë