KRYEFAQJA » Tag Archives: gjitha farmacive veterinare

Tag Archives: gjitha farmacive veterinare

Korçë, Urdhëri i Mjekut Veterinar: Farmacitë jashtë kushteve

Urdhëri i Mjekut Veterinar, rekomandon mbylljen e të gjitha farmacive veterinare në Korçë. Pas kontrollit të 8 farmacive që operojnë në këtë qytet, Thoma Puriqi president i këtij urdhëri, pretendon se deri tani askush nuk po mban përgjegjësi për mënyrën e dhënies dhe përdorimit të këtyre medikamenteve. Por Shërbimi Veterinar i …

Më shumë