KRYEFAQJA » Tag Archives: gjolla

Tag Archives: gjolla

Korçë: Fermerët e prodhimit të mollëve ankohen për çmimet e lira të ofruara nga tregtarët

Prodhimi i sivjetshëm i mollës ka shënuar sasinë e 65 mijë toneve në Qarkun e Korçës. Megjithë këtë prodhim të bollshëm, fermerët shprehen të pakënaqur me çmimet me të cilat ia kanë shitur produktet e tyre tregtarëve dhe stabilimentet frigoriferike tv rajonit, ndërsa kërkojnë edhe zgjerimin e tregjeve, çka do …

Më shumë