KRYEFAQJA » Tag Archives: Gjorgje Ivanov

Tag Archives: Gjorgje Ivanov

Samiti i NATO-s në Varshavë, Ivanov refuzon pjesëmarrjen

Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov nuk do të marrë pjesë në samitin e NATO-s në Varshavë për shkak të injorimit të së drejtës ndërkombëtare, të vendimit të Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë në Hagë, të aspekteve gjeopolitike dhe sfidave të sigurisë në rajon. “Përderisa nuk merren parasysh këto fakte, …

Më shumë

Presidenti i Maqedonisë Ivanov akuzon të gjithë ata që sulmojnë VMRO-në

Presidenti i Maqedonisë, Gjorgje Ivanov ka akuzuar opozitën, sektorin civil, por edhe struktura nga jashtë për tentim të destabilizimit të vendit, por që sipas tij kanë dështuar falë politikave shtetërore që janë përballur me sukses me elementë të tillë, në kohën kur Maqedonia po përballej me krizën e migrantëve në …

Më shumë