KRYEFAQJA » Tag Archives: Gjosha në Londër

Tag Archives: Gjosha në Londër

Gjosha: Shqiptarët besojnë te projekti europian dhe një Europë e bashkuar është më e sigurt

Ministrja e Integrimit Gjosha, ishte në Londer me ftesë të Akademisë Diplomatike në forumin e organizuar nga kjo akademi. Ne prezantimin e saj “Shqipëria në rrugën e saj drejt BE”, Ministrja shqiptare e integrimit theksoi se shqiptarët besojnë te projekti europian dhe një Europë e bashkuar është më e sigurt. …

Më shumë