KRYEFAQJA » Tag Archives: Gjykata e Arbitrazhit

Tag Archives: Gjykata e Arbitrazhit

Kosova, anëtare e Gjykatës së Arbitrazhit në Holandë

Republika e Kosovës është tashmë zyrtarisht anëtarja e 121-të me të drejta të plota e Gjykatës së Përhershme të Arbitrazhit me seli në Holandë. Anëtarësimi në këtë institucion ndërkombëtar është një arritje shumë e rëndësishme për faktin se Gjykata e Përhershme e Arbitrazhit, është një ndër organizatat më prestigjioze dhe …

Më shumë