KRYEFAQJA » Tag Archives: gjykata kushtetuse

Tag Archives: gjykata kushtetuse

Statusi i gjyqtarëve dhe prokurorëve, Gjykata Kushtetuese nuk pezullon ligjin

Gjykata Kushtetuese rrëzon Unionin e Gjyqtarëve

Gjykata Kushtetuese rrëzoi të mërkurën kërkesën ankimore të Unionit të Gjyqtarëve për shfuqizimin dhe pezullimin e ligjit “Për statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve”. Vendimi i gjykatës lë në fuqi ligjin e miratuar më 6 tetor në Kuvend dhe që kishte hyrë në fuqi më 22 nëntor. Unioni kërkonte nga Gjykata …

Më shumë

Gjykata Kushtetuese i heq mandatin deputetit socialist Kokëdhima

Kokëdhima jep dorëheqjen si sekretar i PS

Gjykata Kushtetuese ka vendosur t’i heqë mandatin deputetit të Partisë Socialiste, Koço Kokëdhima. Vendimi është marrë pasi zoti Kokëdhima rezulton se ka përfituar në kundërshtim me ligjin tendera publikë në 150 raste, gjatë kohës që ka qenë deputet. Akuzat ndaj deputetit socialist ishin bërë kohë më parë nga Partia Demokratike, …

Më shumë