KRYEFAQJA » Tag Archives: Gjykatën Administrative

Tag Archives: Gjykatën Administrative

Manjani i pakënaqur me gjykatat administrative, ngriten për të zgjidhur çështjet në 3 muaj

Dy vite pas ngritjes dhe funksionimit të gjykatave administrative ministri i drejtësisë shpreh rezerva për mënyrën e gjykimit dhe zvarritjeve në shkallët e gjyqësorit. “Pavarësisht një sinjali pozitiv që vjen në këtë sondazh, që sigurisht unë jam i lumtur, më besoni që nuk jam fare i kënaqur me situatën që …

Më shumë