KRYEFAQJA » Tag Archives: “Google Street View”

Tag Archives: “Google Street View”

“Google Street View” , një projekt i cili do të ndihmoje turizmin shqiptar

Bregdeti, qytetet muze dhe historike, turizmi malor dhe jo vetëm do të mund të shihen nëpërmjet internetit nga fotot e realizuara nga Google, nëpërmjet projektit “Google street vieë” . Një tjetër aplikacion i Google është në projekt të vihet në dispozicion të portaleve on line në shqip, për të qënë …

Më shumë