KRYEFAQJA » Tag Archives: Greqinë

Tag Archives: Greqinë

Bushati: Bisedime me Greqinë

Bushati mbështet sulmet e SHBA në Siri

Administrata shqiptare ka përgatitur një dokument për bisedime me Greqinë sipas mekanizmit të përbashkët të rënë dakort gjatë vitit të kaluar. Ministri i jashtëm Bushati i the televizionit publik se këto ditë do të mbahen bisedime dypalëshe përfshirë dhe çështjen e legalizimit të dyfishte të dokumentave me Greqinë.

Më shumë