KRYEFAQJA » Tag Archives: Group I

Tag Archives: Group I

Rusi 2018: Ndeshjet e Grupit G dhe I

Edhe për Shqipëri - Spanjë

DATA QYTETI ORA NDESHJA REZ 06.10.2016 Vaduz 20:45 Lihtenshtejn – Shqipëri 0 – 2 06.10.2016 Torino 20:45 Itali – Spanjë 1 – 1 06.10.2016 Shkup 20:45 Maqedoni – Izrael 1 – 2 09.10.2016 Jeruzalem 18:00 Izrael – Lihtenshtejn ? – ? 09.10.2016 Shkodër 20:45 Shqipëri – Spanjë ? – ? 09.10.2016 Shkup 20:45 Maqedoni – Itali ? – ?   NR. SKUADRA NDE. FIT. BAR. HUM. GSH. GPË. + / – …

Më shumë