KRYEFAQJA » Tag Archives: gruaja më e vjetër

Tag Archives: gruaja më e vjetër

Shuhet shqiptarja më e moshuar

Shuhet shqiptarja më e moshuar

Qerime Ballabani, e konsideruar si gruaja më e vjetër në Shqipëri, është ndarë nga jeta në moshën 115 vjeçare të dielën, njoftojnë disa media. Ajo jetonte në fshati Snosen të Gramshit. Nënë Qerimeja u shua ndërsa ishte rrethuar nga familjarët e saj, fëmijët, nipërit dhe dy breza stërnipërish. Pak ditë …

Më shumë

91 vjeç mbron doktoraturën

91 vjeç mbron doktoraturën

Nuk është kurrë vonë për të kryer një shkollë të lartë apo studimet post universitare.  Colette Bourlier 91 vjeç,  është gruaja më e vjetër në Francë që ka fituar Doktoraturën. Ajo përfundoi me sukses tezën të nisur rreth tre dekada më parë. Megjithëse, periudha është shumë e gjatë, asaj iu vendos nota maksimale …

Më shumë