KRYEFAQJA » Tag Archives: gruaja si sipermarrese bujqesore

Tag Archives: gruaja si sipermarrese bujqesore

Panariti: Gruaja sipërmarrëse në zonat rurale do të jetë e privilegjuar

Edmond-Panariti, ministri i bujqesise, agrikultura shqiptare, bujqesi dhe blegtori, gruaja si sipermarrese bujqesore, perparesi

Gruaja shqiptare është ajo që mban barrën kryesore të punëve të bujqësisë, por kur vjen puna te sipërmarrja, atë e kanë më tepër burrat. Kjo është dukuria që Ministria e Bujqësisë në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Ushqimit dhe Agrikulturës, FAO, duan të ndryshojnë, duke mbështetur projekte për gruan sipërmarrëse …

Më shumë