KRYEFAQJA » Tag Archives: grupi Magreb

Tag Archives: grupi Magreb

Terror në Bregun e Fildishtë

Terror në Bregun e Fildishtë

Të paktën 16 persona janë vrarë me armë zjarri në një resort në qytetin e Grand-Bassam, në Bregun e Fildishtë. Autoritetet policore deklaruan se agresorët hapën zjarr ndaj një grupi personash si dhe morën peng stafin dhe disa klientë në hotel “Etual”, ku qëndrojnë shpesh shtetas të vendeve perëndimore. Mes …

Më shumë