KRYEFAQJA » Tag Archives: grupi task-forcë

Tag Archives: grupi task-forcë

Inspektime për higjenën në Durrës

Garantimi i një sezoni turistik sa më të sigurt dhe të shëndetshëm ka qenë qëllimi i kontrolleve të ushtruara nga grupi task-forcë, pjesë e inspektoratit shtetëror shëndetësor. Inspektimet kanë nisur në subjektet që gjenden në plazhin e Durrësit dhe janë ndjekur nga kreu i këtij inspektorati. Eltar Deda. Sipas tij në …

Më shumë