KRYEFAQJA » Tag Archives: Guidë turistike në Berat

Tag Archives: Guidë turistike në Berat

Guidë turistike në Berat

“Shtegu i Goricës” është një tjetër destinacion me vlera kulturore dhe natyrore për vizitorët që zgjedhin qytetin e Beratit. Shtegu ndodhet mbi lagjen “Goricë”, në kodrën e saj, dhe pamja që shfaqet në ngjitje të tij është e mrekullueshme. Në këtë shteg me gjelbërim dhe ajër të pastër, ndodhen dhe …

Më shumë